Employer Description

Zoals ik al zei, op een gegeven moment moet je in staat zijn om alles te negeren wat er om je heen gebeurt. Je hebt deze vaardigheid nodig om je tegenstanders goed te analyseren, je tegenstanders te lezen en snel op je voeten te denken. Vanaf dit moment is poker je wereld geworden en alle functies zijn belangrijk voor je. Zonder concentratie zal het onmogelijk zijn om de juiste beslissingen te nemen en grote fouten te vermijden. Concentratie – Om een echt geweldige speler te zijn, moet je je op elk moment op je spel kunnen concentreren.

Maar de sleutelvaardigheid hier is het vermogen om andere gedachten, afleidingen en gedachten uit te schakelen, zodat je je volledig kunt concentreren en volledig betrokken kunt raken bij het spel. Het eerste dat in het achterhoofd komt als we ons afvragen welke vaardigheden ons goed maken bij poker is om na te denken over de oude zagen dat IQ de belangrijkste vaardigheid is. Dit is niet echt een “wat is je favoriete vaardigheid in poker” vraag, omdat we hier veel veronderstellingen aannemen: Dat je het hebt over een specifieke vaardigheid die je goed maakt in poker (in plaats van een geweldige speler in het algemeen te zijn).

Talent, vaardigheden of IQ? We zullen niet proberen u een korte lijst van “de belangrijkste vaardigheden” te geven, maar we zullen u enkele gedachten over de vraag geven. Dat je probeert een vaardigheid te bedenken waar mensen het over eens zijn, is belangrijk om succesvol te zijn in poker. Je zou een zeer intelligente persoon kunnen zijn die een verschrikkelijk kaartspel speelt. Een persoon kan echt slim zijn, maar het vermogen hebben om vreselijke beslissingen te nemen in real-life situaties (zoals het spelen van een hand van Texas Hold’em zonder te weten op welke manier de blinds waren) en uiteindelijk verliezen.

Op een gegeven moment zullen ze ze allemaal nodig hebben! De lijst zal niet alomvattend of definitief zijn, maar zal hopelijk een goede gids zijn voor het ontwikkelen van je eigen lijst met vaardigheden. Ik zal je tips geven over hoe je deze vaardigheden kunt ontwikkelen, www.comparebuzz.net enkele voorbeelden van spelers die goed zijn in het beheersen van hun emoties, en eindigen met wat misschien wel de belangrijkste vaardigheid van allemaal is. In dit artikel zal ik de 10 vaardigheden benadrukken die succesvolle pokerspelaars gebruiken en hoe ze hun overwinningen mogelijk maken.

Soms vind je jezelf in een situatie waarin je een hand hebt waarmee je bereid bent te bellen en ze een hand hebben waarmee ze bereid zijn te bellen.